bewustwording, bezieling en leiderschap

Persoonlijke innovatie; de sleutel tot vernieuwing!

Belemmeringen, veranderingen, vernieuwen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ik ben Marcel Hermsen en ben nieuwsgierig naar het leven en de creërende vermogens van het mens-zijn. Geïnspireerd door externe impulsen ben ik op onderzoek gegaan en ben ik mezelf gaan observeren en overdenken. Dit heeft mij zelfbewustzijn en zelfleiderschap gebracht en dit deel ik graag met diegene die ook het avontuur van bewustwording met zichzelf willen aangaan en zichzelf en hun passie en talent op authentieke wijze tot uitdrukking willen brengen.

Waar ik voor sta: Inspiratie tot bewustwording en zelfleiderschap
Mensen maken echt het verschil door vanuit hun intenties aanwezige talenten, kwaliteiten en deskundigheid met passie in te zetten. Het verbinden van kernintenties creëert een collectief draagvlak voor samenwerking om resultaat te realiseren. Een organisatie vertegenwoordigt een groeiomgeving om zelfbewuster te worden en Zelfleiderschap te ontwikkelen. Dit leidt tot zinvollere prestaties voor klanten en veranderingen die waardevol bijdragen aan de ontwikkeling en continuïteit van de organisatie. Persoonlijke Innovatie is het proces om bewust te worden van kernintenties, passie en talent om te komen tot authentiek leiderschap en toewijding aan het collectief.

Betekenis voor u: Bezieling, harmonie, resultaat en continuïteit
Stelt u zich eens voor wat het betekent zodra er minder 'gedoe' in een team is en medewerkers Zelfleiderschap tonen en één collectieve intentie dragen?
  • Betere communicatie & samenwerking leiden tot duurzaam resultaat
  • Innovatievermogen, talent en potentieel worden beter benut
  • Betrokkenheid, commitment, motivatie en pro-activiteit nemen toe
  • Verspillingen nemen af en conflicten versterken het draagvlak
  • Werkplezier en efficiëntie, kortom: continuïteit, groei en succes
Wat ik bied: Maatwerk oplossingen en begeleiding
Ik begeleid professionals, (project)teams en management in dienstverlenende, technische en commerciële organisaties in het proces van persoonlijke innovatie. Hiertoe bied ik maatwerk in transformatietrajecten voor teams en management die met elkaar echt tot de kern willen gaan en autonomie en authentiek leiderschap stimuleren. Om gezamenlijk het verschil te maken en tot verandering, vernieuwing en succes te komen.

Zegt u JA tegen verandering en wilt u ook zelf veranderen?
Ik kan daarbij helpen.
Nieuwsgierig geworden naar wat dit voor u kan betekenen?

Vul uw naam en telefoonnummer in of bel mij op 06-47007466. Ik maak graag een afspraak voor een verkennende kennismaking.


>> Home